ДестинацијаКонтактFacebook    

Хуманитарна акција


Хуманитарна акција по повод одбележување на неделата на гладта.

Голема благодарност до родителите и децата кои ја поддржаа хуманитарната акција. Донираните прехранбени артикли во соработка со Црвен крст на Општина Гази Баба беа поделени на ранливи категории семејства.