ДестинацијаКонтактFacebook    

Признание за просветен работник за 2019/2020


Признанието просветен работник за 2019/2020 година во делот за предучилишно образование е нашиот педагог Мр-Маринела Бошева.

Ова значајно признание го доделува Сојузот на просветни работници во соработка со Министерството на образование по повод 5 Октомври - Денот на учителот.