ДестинацијаКонтактFacebook    

Цртање на асфалт


По повод 24 Мај Денот на македонските просветители во соработка со Детски културен центар Карпош беше реализирана манифестацијата „Цртање на асфалт“

Објект Темјанушка

Возрасна група 5-6 години