ДестинацијаКонтактFacebook    

Наменски донации


Со наменски донации од Министерство за труд и социјална политика, се бојадисуваше внатрешниот дел на објект Мимоза, а исто така се изврши и санација на фасадата со што обезбедивме подобри и поубави услови за дечињата.

Огромна благодарност до министерката м-р Јованка Тренчевска и Министерството за труд и социјална политика.

Фотографиите пред и потоа можете да ги погледнете на следниот линк: