ДестинацијаКонтактFacebook    

Шареното чудовиште


Есенска приредба "Шареното чудовиште"

Калинка, голема група "Светулки"

Креативна работилница со родители изработка на сликовница "Шареното чудовиште".

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: