ДестинацијаКонтактFacebook    

Денови на литературата


По повод Денови на литературата децата од големата група од 5-6 години од објект Мимоза беа гости на книжарницата Литература.Мк.

Се реализираше едукативна работилница за емоциите со интерактивната сликовница „Жолти чорапи“ од авторот Билјана Лотеска - воспитувач од градинката ЈУДГ „Детска радост“.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: