ДестинацијаКонтактFacebook    

Ден на театарот


Го одбележавме денот на театарот со театарска претстава "Штурецот и мравката" во која главни актери беа децата од големите групи од објектот Темјанушка.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: