ДестинацијаКонтактFacebook    

Растеме со музика, учиме низ игра


Проект: "Растеме со музика, учиме низ игра"

На гости ни беше познатата македонска пејачка Андријана Јаневска.

Објект Калинка

Возрасна група 5-6 години

Фотографиите и видеата можете да ги погледнете на следниот линк: