ДестинацијаКонтактFacebook    

Меѓународен ден на медицинските сестри


По повод 12 Мај - Меѓународниот ден на медицинските сестри имавме гостинка, мајка која работи како медицинска сестра и учевме за хигиена на забите и зошто таа е важна уште од најмала возраст.

Објект Темјанушка

Возрасна група 2-3 години