ДестинацијаКонтактFacebook    

Дипломи за успешна сезона 2022/2023


Фудбалерите од нашата градинка добија дипломи за успешна сезона 2022/2023.

Ви благодариме на добрата соработка ФУДБАЛСКА ШКОЛА  ГЛИГОРОВ.