ДестинацијаКонтактFacebook    

Работилница Темјанушка


Креативна работилница од хуманитарен карактер по повод Детска недела.
Воспитна група од 3-4 год.
Воспитувач: Наташа Поповска
Неговател: Зорица Савовска
Објект "Темјанушка"