ДестинацијаКонтактFacebook    

Одбележување на денот на здравата исхрана


Денешната активност "Одбележување на денот на здравата исхрана"

Воспитувач: Анета Ширилова

Неговател: Соња Диковска

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: