ДестинацијаКонтактFacebook    

Дидактички играчки


Истражување на новите играчки

Мултифункционални дидактички практични и долготрајни играчки, создадени за забава и учење низ игра, стимулирајќи мноштво моторички и мисловни активности, развивање на детската фантазија.

Втора јаслена група, Вале-Вале

Објект Сончоглед