ДестинацијаКонтактFacebook    

Музичка работилница


Едукативна музичка работилница - ФОЛКОНИКА Центар за зачувување и развој на македонската фолк музика, фолклорно творештво, едукација и иновации за деца.
Сончоглед, децата од 5-6 г

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: