ДестинацијаКонтактFacebook    

Прошетка низ Скопје


Прошетка низ Скопје на децата од воспитните групи од 5-6 години по повод празникот 13ти Ноември.
Го посетивме Музејот на град Скопје, Музејот на мајка Тереза, прошетавме по плоштад Македонија и Камениот мост.